Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νερό με μέλι κάθε πρωί

Ίσως έχετε ακούσει πως μόνο το νερό με λεμόνι κάθε πρωί είναι ευεργετικό και έχει πλεονεκτήματα για την υγεία. Σας λέμε όμως πως και το νερό με μέλι μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη. Όσα αρνητικά και αν σκέφτεστε για το μέλι (ζάχαρη, πολύ γλυκό) θα πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας γιατί πραγματικά είναι καλό για εσάς. Δείτε λοιπόν τι θα συμβεί αν αρχίσετε να πίνετε ένα ποτήρι  νερό με μέλι κάθε πρωί.
Θα ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
To μέλι έχει κάποιες εντυπωσιακές ιδιότητες για τόνωση του συστήματός σας. Είναι γεμάτο ένζυμα, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που θα σας προστατέψουν από τυχόν βακτήρια.
Θα απομακρύνει τις τοξίνες

Το μέλι και το ζεστό νερό αποτελεί έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς για την αποβολή των "αποβλήτων" από τον οργανισμό σας. Πείτε αντίο στις τοξίνες. Επίσης η προσθήκη λεμονιού θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.
Θα κάνει το δέρμα σας πιο καθαρό
Το μέλι είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό το οποίο σημαίνει ότι βοηθά, χάρη στις αντιβακτηριακές ιδιότητές του, να κρατήσει το δέρμα σας καθαρό.
Θα χάσετε βάρος
Η πρώτη σας σκέψη σχετικά με το μέλι θα είναι πως υπάρχει ζάχαρη μέσα σε αυτό. Ναι υπάρχει ζάχαρη, αλλά είναι τελείως διαφορετική από την λευκή ζάχαρη. Στο μέλι υπάρχει φυσική ζάχαρη με φυσικά σάκχαρα που θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε την καθημερινή σας επιθυμία για γλυκές λιχουδιές. Επίσης το μέλι με το νερό θα σας βοηθήσει να σώζετε 64% περισσότερες θερμίδες.
Βοηθάει στην πρόληψη καρδιακών παθήσεων
Τα φλαβονοειδή και τα αντιοξειδωτικά στο μέλι βοηθούν στην πρόληψη και την μείωση του κινδύνου των καρδιακών παθήσεων. Έρευνες έχουν δείξει ότι το μέλι επιβραδύνει τη διαδικασία οξείδωσης της κακής χοληστερόλης στο ανθρώπινο αίμα - η οποία μπορεί να έχει βλαβερές συνέπειες για την καρδιά
Τι περιμένετε λοιπόν; Mε αυτά τα οφέλη θα πρέπει να ξεκινήσετε και εσείς να πίνετε νερό με μέλι κάθε πρωί και τα αποτελέσματα στην υγεία και την ευεξία σας θα φανερωθούν.

http://www.flowmagazine.gr/article/view/nero_me_meli_kathe_proi/category/quality_of_life

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα